WEBSITE SPEED TEST | BLOG LOADING LAJU KE LEMBAP?

12 October 2017

Hai, selamat sore ibuk bapak semua yang ada disini.

Ira taknak goyang, cuma nak tanya. Korang pernah tak rasa bila mood rajin setinggi egomu datang nak blogwalking semua follower tak follower. Tetiba terbantut hanya sebab nak kena tunggu blog loading dia nauzubillah lama nak meninggal. Mesti dah kutuk-kutuk dalam hati apeni spoilkan mood kita datang nak lawat awak. Huhuhu.

Dan permah tak terfikir berapa lama pulak orang lain tunggu untuk masuk datang melawat kita. Haa ayokkk ! Itu yang aku sedang sangsikan sekarang. Sis curiousssss.

Jap.. jap..

Okey aku dah jumpa penyelesaian terpantas di abad ini.

http://www.pagescoring.com/website-speed-test/
Tadaaaaa~

Alhamdulillah hanya ambik masa 2.67 second. Fuhhh laju tu (sebenarnya bergantung pada kelajuan internet jugak lah aku rasa) 🤔

Sekarang korang pergi check sendiri speed test blog korang pulak pastu share sini. Kalau laju aku datang blogwalking hahahahaha.

Amacam, laju ke lembap? 

6 comments

  1. Suka blog loading laju nie.. Senang nak bw..

    ReplyDelete
  2. betul tue , tengah2 bst bw, ttiba mood loadingnya lambat trus pangkah .

    ReplyDelete
  3. Kadang kelajuan internet gak ira.. Pernah cuba test dulu2

    ReplyDelete
  4. wahh..laju betul blog awk. hihihihi. kita punya ada 7 saat, ada 9 saat.. utk 2 blog

    ReplyDelete
  5. terus cek jugak yang aira punya. haha

    ReplyDelete
  6. wah bagus ni... nak check la... hehe

    ReplyDelete

© MEANT TO BE. Design by FCD.