LIRIK | RAPUH

15 July 2017

LIRIK RAPUH - NASTIA

Darimu ku mengenal arti kekuatan
Hadirmu semua indah
Dalam diriku bertempat hanyalah kamu
Melengkapi diriku
Berpisah kita hanya untukku sedar semula

Bintang malam setia seperti dirimu
Tetap pudar menghilang tiada gantimu
Dan ku masih terasa degupan jantungmu
Tanpamu ku kan rapuh

Dan bila ku sendiri tiada resah lagi
Tanpamu ku tempuhi
Berpisah kita hanya untukku sedar semula

Bintang malam setia seperti dirimu
Tetap pudar menghilang tiada gantimu
Dan ku masih terasa degupan jantungmu
Tanpamu ku kan rapuh

Tanpamu ku rapuh

Bintang malam setia seperti dirimu
Tetap pudar menghilang tiada gantimu
Dan ku masih terasa degupan jantungmu
Tanpamu ku kan rapuh rapuh
Tanpamu ku rapuh

Darimu ku mengenal arti kekuatan
Hadirmu semua indah


P/S : Hati sendiri terlalu rapuh sebab selalu sangat abaikan blog dan agak awkward untuk mulakan semua ni balik. Hmm my baby lappy bermasalah weh dan tak dapat berfungsi secara normal. Sebenanrnya masih boleh digunakan cumanya entahlah susah aku nak describe dengan kata-kata ! So aku ambik langkah mudah untuk biarkan dia berehat entah berapa lama lagi. Niat nak settle kasi dia helok seperti biasa tapi aku pulak tak cukup masa untuk berkejar ke tengah bandar. Here, i'm going to say HI to you now and selamat hari raya maaf zahir batin walaupun terlalu lambat untuk diucapkan haha. Harap korang sihat dan baik-baik selalu ye. 

Bye.

2 comments

© MEANT TO BE. Design by FCD.