GIVEAWAY by BCSB : ROAD TO 100K VIEW

Giveaway by BCSB : Road To 100k View

Haluuu and happy sabtuday everyone. 

Hari ni nak langsaikan "hutang-hutang tertunggak" atas sebab lama terabai dari melawat rakan-rakan blogger dan blog sendiri. Ehemm, giveaway kali ni siapa je tak kenal dengan blogger BAJET CIPUT SELERA BESAR (aku rasa mostly familiar dengan tuannya Kak Ana). Mengimbas kembali detik perkenalaan dengan beliau (imagine black white background) serius aku tak tahu dari mana puncanya kahkah. Sedar tak sedar dah boleh ngam dan aku seronok sangat singgah ke blog Kak Ana. 

Tengok domain pun dah boleh agak apa niche yang Kak Ana cuba ketengahkan. BCSB bagi aku sendiri sesuai untuk aku jadikan rujukan masa hadapan gitew. Boleh dikatakan hampir seluruh Malaysia woi Kak Ana dah round. Selain tu, ada jugak food review setiap tempat yang dilawatnya. Pehhhh memang thorrrrbaik. Kepada kaki-kaki food hunter tu boleh la try usha BCSB kot ada lagi kedai yang korang terlepas pandang boleh la lepas ni nak cuba pandang-pandang hehe.

Yang mana kaki travel tapi tak berkemampuan nak travel dijemput ye jenguk blog BCSB sebab korang akan rasa macam dah sampai ke sana haa walaupun hakikat sebenarnya statik je depan laptop ni huahua (aku letuww).

Taknak bebel panjang lagi jemput join ye giveaway dari BCSB. Kemonnn support kawan-kawan. Gerenti tak menyesal punya.

Fakta angka. Semasa post ini dikarang current pageview BCSB adalah 102255. Punyalah laju view Kak Ana berlari kalau korang tak caye. Apapun tahniah kak atas kejayaan 100k viewer. I'm jelly ! 😢

Pssstt ! Ni bukan nak bodek Kak Ana ke hape eh. Tangan dan hati aku sendiri seiring sejalan semasa menaipnya eceyyy hahahahaha. Kbai.

6 comments:

  1. Gut luck ira.. Moga ada rezeki ira utk menang.. :)

    ReplyDelete
  2. Iraaa. Thanks for tour kind word. I'm touched. 😭😭. Tp kak ana blogger yg tersgt baru. Seriously hanya kita2 je yg kenal. Tp tu pun kak ana dah happy sgt.

    Kita start kenal masa join segmen feb bloglist yg Ira buat tu. Start dari situ lah kita terus berkawan. 😍😍

    Thanks sebab join GA kak ana. Semoga ada rezeki Ira. Nanti kak ana update senarai nama ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe ira percaya kak Ana boleh pergi jauh lagi tu percayaaaaaa lah hehe. Apapun all the best untuk BCSB.

      Alamak, ira sendiri tak perasan kak. Okey set mind terus lepas ni hihi.

      No biggie and noted 😘

      Delete
  3. Ira, kak ana dah update senarai peserta dekat sini ye :)

    bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/05/senarai-peserta-ga-by-bcsb-road-to-100k.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,

    blogwalking dari GA yang sama
    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-bcsb-road-to-100k-view.html

    ReplyDelete