LIRIK | DESPACITO (MALAY VERSION)

17 May 2017




DESPACITO - COVER BY DZAR ISMAIL (MALAY VERSION)


Hai siapa sini peminat Despacito. Lagu asal dari Justin Bieber ft. Luis Fonsi & Daddy Yankee. Nahh kali ni meh aku belanja layan Despacito malay version pulak. Kita tengok mana lagi nyengat. Hehe. Tapi entah kenapa aku rasa lebih suka malay version kot. Inkognito. Rentak muzik sebijik macam lagu asal tapi lirik malay version lebih catchy and rugged. Gempak seh!

Eh aku sorang je ke rasa suara vokalis dia sexy? Rappers dia pun mak aihh cair deknon. Suka suka suka. Memang thorbaik kalau yang tengah moody dengar terus happy rasa nak ajak joget lambak. Aku pun asyik duk ulang je hehe. Jom layan sesama 😬

P/s: terjebak teruk selepas retweet dari twitter @dzarismail.

---LIRIK IGKOGNITO---

Pergi
Sekiranya kau tak mahu diri ini
Jangan kau lukakan ku lagi

Benci
Cukuplah kau lafazkan ia sekali
Kau putuskan usah kembali

Oh
Ku tidak lagi mengharapkan kasihmu
Ramai lagi yang akan menunggu ku
Yang akan rugi bukan aku tapi kamu

Oh yeah
Teman-temanku katakan ni normal
Semakin dilayan aku akan lemas
Hanya tunggu masa untuk hatiku tertutup

Inkognito
Untuk memerhati perlu inkognito
Ku bukan lelaki jenis desperado
Kau kau tak sudi just go back to zero

Inkognito
Had kelajuan cintaku alegrato
Dalam fikiran ku kau hanya bonito
Tiap sindiran adalah manuscripto

Hati dan perasaan aku bukan mainan
Suka-suka kau remukkan
Ambil bila diperlukan

Hati dan perasaan aku bukan pinjaman
Senang saja kau robekkan
Kini minta dikembalikan

Segalanya sudahku sediakan
Dengan sepenuh harapan
Dan serba satu hantaran
Rombongan aku hantarkan
Dua puluh empat purnama tempoh ikatan
Dua purnama pun kau tak mampu kuotakan

Tapi bekas kasih engkau yang kamu dambakan
Get up get up gateaway
Hasutan playboy kau mahukan
Sehingga termakan dan tewas di persimpangan
Dimanakah setia yang telah engkau janjikan

Berkesah berkeluh
Kau kata kau jenuh
Mahu kebebasan
Tak pernah tak penuh

Dan aku turutkan
Dengan kerelaan
Sehingga kau sanggup untuk ambil kesempatan

Berkesah berkeluh
Kau kata kau jenuh
Mahu kebebasan
Tak pernah tak penuh

Dan aku turutkan
Dengan kerelaan
Sehingga aku pun sanggup engkau menduakan

Sayang

Inkognito
Untuk memerhati perlu inkognito
Ku bukan lelaki jenis desperado
Kau kau tak sudi just go back to zero

Inkognito
Had kelajuan cintaku alegrato
Dalam fikiran ku kau hanya bonito
Tiap sindiran adalah manuscripto

Hati dan perasaan aku bukan mainan
Suka-suka kau remukkan
Ambil bila diperlukan

Hati dan perasaan aku bukan pinjaman
Senang saja kau robekkan
Kini minta dikembalikan

Inkognito
Untuk memerhati perlu inkognito
Ku bukan lelaki jenis desperado
Kau kau tak sudi just go back to zero

Berkesah berkeluh
Kau kata kau jenuh
Mahu kebebasan
Tak pernah tak penuh

Suka-suka kau remukkan
Ambil bila diperlukan

Berkesah berkeluh
Kau kata kau jenuh
Mahu kebebasan
Tak pernah tak penuh

Senang saja kau robekkan
Kini minta dikembalikan

Inkognito

UPDATE : Aku perasan sejak aku post musik video inkognito ni traffic dekat search keyword aku terlalu lalu ramai yang mencari lirik inkognito lah, lirik despacito malay version lah dan yang seangkatanya so dengan baik hati aku updatekan liriknya sekali untuk korang ye. Hehe enjoy your karoks dude !

23 comments

  1. Kena tgk ni. Tak pernah dgr lagu ni. Hehe. Ketinggalan zaman betul kak ana ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha lagu asal omputih kak tapi diolah melayu. Best sangat 😅

      Delete
    2. bukannya omputih tp om itam.ini lagu bukannya dari english tpi dri sepanyol

      Delete
  2. Lahh sape pulak ni Ira. Nanti akak datang balik tengok video ni. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ira jumpa kat twitter kak lepas dengar tu terus jatuh cinta. Cewahhh hahahaha

      Delete
  3. Ouch ty sharing. Sya try version Spain sblm ni tapi bila version malay wooww nice chorr��

    ReplyDelete
  4. Ouch😘 bila play jerr version malay awwww💪

    ReplyDelete
  5. Ada kesilapan lirik kat situ

    ReplyDelete
  6. Enter your comment...terbaik admin, layan bhai

    ReplyDelete
  7. Srs malay version lagi awesome

    ReplyDelete
  8. Lirik ada salah sikit tu.. hihi.. terbaik lagu ni

    ReplyDelete
  9. tiada lagi tiada lagi baby!!

    ReplyDelete
  10. tiada lagi tiada lagi baby!!

    ReplyDelete
  11. Kereen2 lirik versi melayu despacitonya Hampir tak ada kata ajakn yg negatif(tak seperti versi pertamanya)

    ReplyDelete
  12. knp xleh copy lirik nie..huhuhuhu

    ReplyDelete

© MEANT TO BE. Design by FCD.