I Love Blogging with Sis Hawa & Her sponsors

12 April 2017

I Love Blogging with Sis Hawa & Her sponsors

Dah lama usha giveaway ni duk lalu lalang dalam kawasan guwe ecehh takdelah gurau je. Harini baru berkesempatan nak join sama. Sis Hawa & her sponsor mencari 15 orang pemenang and who's who ?

Senarai Hadiah
1 x NOTEBOOK
1 x POPSICLE MAKER
2 x SHAWL
2 x BABY HEADBAND
4 x REVIEW BLOG
5 x TOPUP RM5

Dan bagi memenuhi syarat penyertaan, secara ringkasnya apa yang menyebabkan saya berasa seronok untuk terus menulis blog ialah 

Banyak manfaat blog yang aku tak nampak dulu. Kalau dulu aku fikir blog ni diibaratkan untuk gantikan buku diari je (acah moden la sikit kennn) tapi sekarang perlahan-lahan baru lah aku nampak melalui blog banyak info dan input maklumat yang kita dapat dan boleh kita kongsikan juga dengan pembaca. Sebagai contoh apa-apa review produk atau tempat menarik semuanya boleh kita dapat melalui pembacaan blog. Kalau melalui instagram,facebook twitter pun boleh tapi macam janggal pulak. Ke tak ? Hehehe so thats why aku masih kekal dalam dunia blog selain dapat tambah kenalan baru dari pelbagai negeri dan peringkat umur bangsa dan budaya(melebih). Padahal baru je follow kenal semalam tapi dah kamcim macam  family pulak. Tak ke seronok macam gitu? Tiap hari kot nak je datang lawat blog mereka tauuu hehe

So tunggu apa lagi, jom join segmen  Sis Hawa & her sponser. Selain dapat hadiah yang best dapat kenal mereka yang super sporting ni. Jangan lupa join ye klik je banner tu ghamai-ghamai 😘


18 comments

  1. all the best! sy follow back Google plus sdri...tq.

    ReplyDelete
  2. yay elsa pun join jugak! goodluck awak hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayy support rakan blogger kan.

      Goodluck you too :*

      Delete
  3. good luck!

    I used to use blog as my online diary and now it become something that is part of my life

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes and every single word from your blog are inspiring for other Rasya :)

      Delete
  4. Banyak kannn benefit jadi blogger ni. Good luck sis! Thank you join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat banyak haha nasib sedar awal benefitnya tu hee.

      Most welcome #sissupport :3

      Delete
  5. Samalah dengan sis pun. mula2 anggpa diari last2 bila dah makin kenal blog ni dgn lebih mdnalam rupanya blog ni bukan utk tu semata2... ada benda2 lain yg jauh lebih berfaedah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha itulah pasal kak. Blog dulu dulu melalut sangat kalau baca balik. Sekarang pun melalut tapi bertapislah sikit hehe

      Delete
  6. TAHNIAH.... anda merupakan salah seorang pemenang... sila emailkan NAMA, ALAMAT dan NO HP ke rosebirumuda@gmail.com untuk penebusan hadiah. Terima kasih :D

    ReplyDelete

© MEANT TO BE. Design by FCD.