WHAT'S YOUR SKIN TYPE?

WORDLESS WEDNESDAY #06

Good morning my girls 😘

9 comments:

  1. Kak ana pun tak sure mana satu kak ana kulit yang mana satu. ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kalau kulit akak tak bermasalah dah kira okey sangat kak :D

      Delete
  2. Dulu rasanya Siqah normal skin. Tapi sekarang dah sensitive skin. Huhu. Pakai salah produk terus naik jerawat bagai. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ira pulak combination skin tapi susah jugak nak cari produk yang sesuai, tak kena produk je jerawat datang bawa orang kampung --'

      Delete
    2. Betul. Pakai produk tak sesuai dengan muka, habis jerawat tumbuh banyak T_T

      Delete
  3. Keliru antara oily dan combination, hehehe.

    Yang pastu sensitif,, susah nk kena dgn produk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ira pun kekadang rasa semua jenis kulit ada kat muka sendiri. Ntah mana satu haa dia 😂

      Delete
  4. My skin is combination! and sebab combination lah kadang2 susah nak cari skincare, hehe

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kita, Ira pun combination jugak. Bila nak beli skincare selalu keliru nak ambik yang oily atau dry huhuhu

      Delete