Segmen Review Blog By Syahirah Valiant


KLIK BANNER UNTUK SERTAI

Date : 12 Februari 2017 - 12 March 2017

Korang patut join tau sebab inilah masanya kita nak tengok kelebihan dan kekurangan blog kita pada mata pandangan orang lain. Komen positif kita tingkatkan lagi untuk jadi yang terbaik. Cewah ! Kalau negatif jangan la pulak nak bermusuh bertumbuk dengan Sis Syahirah Valiant ni sebab dah kena kondem kaw kaw (ehh kebetulan sama pulak nama kita hew) terimalah dengan hati terbuka. Walaupun air mata bergenang je sikit hujung mata nanti kuikui. 

Nak jugak tahu apa kelemahan blog aku supaya boleh perbaiki di masa hadapan. Gitew.

5 comments:

  1. Hahaha selamat bersegmen. Takdalah komen beliau keras pun, cuma banyak yang dia akan check untuk kita perbaiki. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa takde lah Mai , gurau saja saja je tu. Cubaan sadokan hati sendiri je ni. Muahahaha

      Delete
  2. hi, saya datang dari segmen yang sama.. done follow awak :)
    Good Luck :) salam kenal :)

    ReplyDelete
  3. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete