LEBIH SEMPURNA

28 February 2017


LIRIK LEBIH SEMPURNA - SYAMEL AF

Ombak laut, angin bayu
Menemaniku dikala terkenang dirimu

Manis indah dalam cinta
Tak pernah ku sangka kau pergi hanya kerana dia

Bertahun sudah kita bersama
Hanya dusta sebalik setia
Kau biarku derita
Menangis di dalam jiwa

Kau terluka akulah peneman
Kau bahagia aku ditinggalkan
Mudahnya kau berubah
Sepiku berteman air mata

Berlalulah kau masa
Aku tidak berdaya
Temukannya yang lebih sempurna

Bertahun sudah kita bersama
Hanya dusta sebalik setia
Kau biarku derita
Menangis di dalam jiwa

Kau terluka akulah peneman
Kau bahagia aku ditinggalkan
Mudahnya kau berubah
Sepiku berteman air mata

Berlalulah kau masa
Aku tidak berdaya
Temukannya yang lebih sempurna
Temukannya yang lebih sempurna
Temukannya yang lebih sempurna

5 comments

  1. Best kan lagu ni. Lagu Syamel tak pernah tak best. 😘😘

    ReplyDelete
  2. antara lagu wajib elsa nyanyi memekak dekat dalam office hakhakhak!

    ReplyDelete
  3. x prnh dgr lagi lagu ni 👂🎶 ohhh no! adakah sy ketinggalan zaman 😱😱😱 tapi sy suka dgr suara syamel ni, time duo star & lagu dia 'hidup dlm mati'. yeke tu tajuk lagu dia?

    ReplyDelete
  4. busyra suka lagu ni.. ulang bnyk kali. hehe

    ReplyDelete
  5. Best lagu ni! Siqah suka! Lagu Syamel best je tau. Dengan suara dan lirik lagu..

    ReplyDelete

© MEANT TO BE. Design by FCD.