RENUNGAN TERAKHIR



LIRIK RENUNGAN TERAKHIR - NORA

Sebelumnya kau pergi
Renunglah ku di sini
Kerna mungkin terjadi
Kita takkan bersua lagi
Anggaplah pertemuan ini
Mungkin yang terakhir
Dan tak usah kita kesali
Atas apa yang terjadi 

Banyaknya pengorbanan 
Telah ku pertaruhkan 
Mungkin tiada bermakna 
Telah banyak mengguris rasa 
Untuk itu maafkanku 
Kiranya menggangu ketenangan 
Dalam hidup mu yang tak perlu kehadiranku 

** Dugaan... 
Inikah dugaan untukku 
Hujungnya tak seindah mimpi 
Hanyalah igauan ngeri 
Kau yang pernah ku rindu
Mudahnya berlalu
Mengapa begitu 
Berubah laku 
Aku menerima 
Salam perpisahan 
Segalanya sebagai ingatan 
Biarlah impianku kan berlalu dengan mu 

ulang **

Kusangka berpanjangan 
Panas hingga ke petang 
Tiba mendung menjelma 
Tak seperti yang kuharapkan
Kini mengertilah aku 
Tak perlu menunggu
Biarkanlah
Kau dan caramu
Aku dengan cara hidupku


Nota kaki : Blog under construction. Ye aku tahu memang serabai itu ini tak siap (harap dimaafkan) sama serabai macam otak aku lately and tonight. Moh ler teman aku layan perasaan yang ntah pape ni sekejap sebelum masuk tidur. Huhuhu kbai 😩


2 comments:

  1. Sedap lagu ni...

    Blog awak kemas la...Suka tengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha terima kasih mai. Blog kamu pun apa lah kurangnya :3

      Delete