COMPRESS PDF (LESS FILE SIZE)

COMPRESS PDF

Assalamualaikum dan salam sejahteraaaa.

Siapa pernah terkena nak emelkan file dekat seseorang banyak-banyak tapi lepas dah send tak berjaya sebab file besau benau nau padahal dah convert dalam PDF. Masa tu kau nak buat apa ? Marah atau senyum. Aku senyum je wehhhh (ini penipuan paling besar k). Kau ingat tak penat ke drop file dahtu tunggu pulak dia loading alih-alih tak berjaya send. Fuhh kesabaran diriku masih tersangatlah nipis. Sebab iolls tak nak perkara yang sama jadi dekat awak semua nahh ambik ni antara perisian (software) online untuk compress file pdf tu. Nahh lagi hasil yang aku dapat sebelum dan selepas compress dalam line biru ye hadek hakak habang. Kan dapat kurangkan sikit size file dia tu.

COMPRESS PDF

Tak payah susah nak download bagai buek borat laptop jah. Malas nak cakap banyak kau click je lah mana gambar perisian (direct link) yang kau berkenan kat bawah ni lepas tu drop je terus file PDF yang kau nak kecikkan mengikut anak panah yang ditunjukkan. Okey paham ? Kbyeeee.


COMPRESS PDF



COMPRESS PDF


COMPRESS PDF

p/s : maaf ye atas kekaburan untuk rujukan di atas. sekian.




No comments:

Post a Comment